Seguidors

19 de maig 2020

CARTA CAL SISCU

CAL SISCU

ENTRANTES / ENTRANTS / STARTERS / ENTRANTS

Ensalada de tomates asados……………….………12€
Amanida de tomàquets al forn
Roasted tomato salad / Salade de tomates rôties

Ensalada verde…………………………………………………………..8'00€
Amanida verda
Green salad / Salade verte

Ensalada Cal Siscu……………………………......…….12€
Amanida Cal Siscu
Salad Cal Siscu / Salade Cal siscu




PESCADOS / PEIX / FISH / POISSONS

Rodaballo a la plancha………….…………...….…20’00€
Rèmol a la planxa
Grilled turbot / Turbot grillée

Rape a la plancha…………………...................22’00€
Rap a la planxa
Grilled monkfish / Lotte grillée

Raya frita………………………………………………..15’00€
Rajada fregida
Fried ray fish / Raie frite


RACIONES / RACCIONS / SERVINGS / PORTIONS

Mejillones a la plancha……………………………..9’00€
Musclos a la planxa
Grilled mussels / Moules grillées

Mejillones a la marinera………………………...12'00€
Musclos a la marinera
Mussels in marinara stew / Ragoût de moules au style marin

Pulpo a la gallega…………………………………..18’00€
Pop a la gallega
Galician octopus / Poulpe galicien

Pulpo con alioli…………………………………..….18'00€
Pop amb all i oli
Octopus with garlic mayonnaise / Poulpe avec mayonnaise à l’ail

Sepia a filetes………………………………………..12’00€
Sípia a filets
Cuttlefish fillets / Filets de seiches

Boquerones en vinagre……………………..………8’00€
Seitons en vinagre
Anchovies in vinegar / Anchois au vinaigre

Boquerones fritos………………....……………….11’00€
Seitons fregits
Fried anchovies / Anchois frits

Gambas a la plancha…………………………....17’00€
Gambes a la planxa
Grilled prawns / Crevettes grillées

Gambas al ajillo………………...…………………..17’00€
Gambes a l’allet
Prawns at garlic stew / Crevettes à l’ail

Calamares a la andaluza……………………….….16’00€
Calamars a l’andalussa
Fried squids at andalusian style / Calamars frits à l’andalouse

Matrimonios……..……………………………..……..12’00€
Matrimonis
Marriage / Matrimonios







CARNES / CARNS / MEAT / VIANDES

Riñones al vino………………………………..……………7'00€
Ronyons al vi
Kidney at wine stew / Rein u vin ragoût

Callos de ternera………………………………..…………8’00€
Callos de vedella
Tripe stew / Ragoût de tripes

Lomo con guarnición……………………………….….8’00€
Llom amb guarnició
Pork loin with garnish / Longe de porc avec garniture

Pechuga de pollo con guarnición………………..8’00€
Pit de pollastre amb guarnició
Chicken breast with garnish / Poitrine de poulet avec la garniture

Longaniza con guarnición…………………..……..9’00€
Llonganissa amb guarnició
Grilled sausage with garnich / Saucisse avec garniture

Entrecot a la plancha con guarnición…….…..20’00€
Entrecot a la planxa amb guarnició
Grilled entrecote with garnish / Entrecôte grillée avec garniture





 ARROZ, SUQUETS (min, 2 pers.)
ARRÒS,SUQUETS / RICE, STEW / RIZ, RAGOÛTS


Paella marinera…………….………………….……..16’00€
Paella marinera
Seafood paella / Paella aux fruits de mer

Arroz negro con alcachofas……………………………………….…..16’00€
Arròs negre amb carxofes
Black rice with artichokes / Riz noir aux artichauts

Arroz caldoso marinero……………………………………………….….16’00€
Arròs caldós Mariner
Risotto at sailor style / Risotto au style marin

Arroz de gamba roja.................................22'00€
Arròs de gamba vermella
Red prawn rice / Riz aux crevettes rouges

Fideos negros con alcachofa………………..…..16’00€
Fideus negres amb carxofa
Black noodles with artichokes / Noullies noires avec artichauts

Fideos “rossos” con almejas……………..………14’00€
Fideus rossos amb cloïsses
Toasted noodles with clams / Nouilles grillées aux palourdes

Suquet de raya…………………………..……………….16’00€
Suquet de rajada
Stew of ray fish / Ragoût de raie

Suquet de pescado………………………………………………………26’00€
Suquet de peix
Stew of varied fish / Ragoût de poissons variés






      

1 comentari: